maanantai 3. elokuuta 2015

Mustikka-grahampuuro

Mustikka-aikaan hyvä vaihtoehto aamupuuroksi on mustikkainen grahampuuro. Kymmenessä minuutissa valmistuva lämmin violetti herkku maistuu vahvasti mustikalle, ja grahamjauho tuo mukaan täyteläisyyttä. Puuroa voi keittää kerralla isommankin satsin, sillä se maistuu myös kylmänä tai seuraavana päivänä lämmitettynä. Ja jos aikaa on enemmän, puuro ei pistä pahakseen pidempää haudutusaikaa.



Mustikka-grahampuuro
1 l vettä
2 dl grahamjauhoja
0,25 tl suolaa
0,5 dl sokeria
5 dl mustikoita tai 2 dl mustikkasurvosta

Kiehauta vesi, lisää suola ja vispilöi jauhot joukkoon voimakkaasti sekoittaen, jotta jauhot eivät kokkaroituisi. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen viitisen minuuttia. 


Lisää sokeri ja mustikat ja anna hautua vielä 5-10 minuuttia. Syö maidon kanssa.

- Pulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...